maanantai 2. toukokuuta 2011

Pääsiäismunat decoupage- lakalla

Suunnittelin pääsiäiskoristeita tässä postauksessa ja blogia seuraavat tietävät, että mm. rairuohon kanssa kävi vähän hassusti (http://onniarjessa.blogspot.com/2011/04/ei-menny-ihan-niiku-stromsossa.html).

Meidän pääsiäiskoristelu jäikin tänä vuonna sitten pajunkissojen ja tulppanien (+ pihalla ihanasti kukkineiden krookusten ja ruukkunarsissien) varaan, kun pitkänäperjantaina huomasin, että kaksi purkkia varastoissa ollutta decoupage lakkaakin oli kuivunut. Sain haettua viime perjantaina (vappuaaton aatto) vihdoinkin uutta lakkaa ja päätin askarrella munat valmiiksi tulevaa pääsiäistä ajatellen. Itse olen lopputulokseen ihan tyytyväinen (en todellakaan ole mikään D.I.Y- nainen). 








 Servetit (mallia Marimekko) hankin CM:sta ja alempien munien koristenauhan (nauha sisälsi valmiina ja yhteenliitettynä valkoisen harsonauhan, keltaisen satiininauhan ja keltaisen narun, jossa oli helmiä ja kukkia&perhosia) Tiimarista. Lakan annoin kuivua siten, että muna oli istutettuna vichypullon korkin päälle.






Ei kommentteja: