torstai 26. toukokuuta 2011

Metsästystä

Itselläni on mennyt täysin ohi tämä DKNY:n ihmevaate Cozy. Kiitos All I Ever wanted - blogin K:lle Cozyn esittelystä ja videosta (http://kaikkimitahalusin.blogspot.com/2011/05/sataa-sataa-ropisee.html). 

Pakotin eilen J:n katsomaan tuon videon ja vähän aikaa jo luulin, että sain myös mieheni vakuuttuneeksi tästä ihmevaatteesta. Ainakin videon keskivaiheilla tuhahtelu ja vähättelevä nauru hetkeksi lakkasi. Mutta ne joille Cozy ei oo tuttu, voivat arvioida monikäyttöisyyden itse:



Tilasin heti K:n postauksen luettuani Cozyn Stockmann.comista. Paketti tuli toissapäivänä, mutta harmikseni kyseessä oli joku lyhyempi Cozy-versio, jota ei pystynyt pukemaan kuten pitkää Cozy versiota. Selvittelin blogeista asiaa ja ilmeisesti Cozya saa Suomessa van Stockalta ja seuraavaksi lähin paikka on Tukholman NK. 
Helsingin Stockalla ei Cozya enää ollut, eikä verkkokaupassa. Tänään totesin eiooo Tampereella... Tampereen Stockalta löysin kuitenkin Marimekon vastaavan version (aika törkeää kopiointia Marimekolta?? -tosin liki jokaiselta vaatemerkiltä löytyy jonkinlainen "oma" Cozy versio). Marimekon Keinu - neule lähti mukaan, mutta Cozy jäi edelleen ostoslistalle, koska Marimekon neuleessakin helmat jäi vähän liian lyhyeksi, niin että kaikkia pukemistyylejä ei ainakaan nykyisellä uumalla pysty toteuttamaan...


Ei kommentteja: