perjantai 29. huhtikuuta 2011

Löhöily/ auringonottokalusteita terassille

Meillä on siis tämän kesän projektina sisustaa viime syksynä laajennettu terassimme. Terassille olisi tarkoitus mahduttaa jonkinlainen sohvaryhmä lehden selailuun ja aamukahvin nauttimiseen (postaus aiheesta täällä), ruokailuryhmä (postaus aiheesta tästä linkistä). Ruokailuryhmäkuviin en laittanut alkuperäiseen postaukseen tuotteiden myyjiä/ valmistajia, mutta koska sivua on katsottu niin usein, käyn lisäämässä ne jälkeenpäin (eli ne joita asia jäi vaivaamaan, klik klik). 


Tässä vielä yksi ruokailuryhmä, josta tykkäsin tuon katoksen vuosi (meidän terassimme on melko avoin ja iso, mutta en halua perinteistä paviljongia ahtauttamaan terassia. Kiinteää katosta ei voi rakentaa, kun terassi on rakennuksesta erillään ja aurinkovarjo ei taas juuri suojaa sateelta). Tää kokonaisuus on Askosta ja lupausten mukaan pitää sadetta (mutta entäs tuuli??). Ihanan ilmava rakenne ja muutenkin kaunis ryhmä. Tykkään!

 

Kuva lainattu http://www.asko.fi/sivu_kesa.php#otsikko49



Mutta sitten niihin löhöily/ auringonottokalusteisiin
 Tää auringonottosohva on Askolta. Sivun kuvauksen mukaan tuotteeseen kuuluu myös kolme irtotyynyä sekä sadesuoja jolla voi peittaa koko aurinkovuoteen kesäisen sadekuuron yllätettyä. Tuo suoja on ehdoton, koska noin isoa kalustetta ei jaksa kyllä raahata sateelta suojaan...









Alla oleva JingJang- tyylinen kaluste on linjakas ja tyylikäs
Kuva lainattu täältä


Kyseessä on Dedon merkin YinYang (yllätys yllätys!) kaluste, jonka on sunnitellut sveitsiläinen Nicolas Thomkins. Alla oleva kuva on Dedonin sivuilta. Tuoli näyttää yllättävän mukavalta istua!




Suosittelen vierailua Dedonin sivuilla. Siellä on muitakin ihanuuksia kuten tämä Lehti- aurinkotuoli. <3. Dedonia myy sivujen mukaan Suomessa Casuarina (http://www.casuarina.net/collections.html) ja Deco House (jonka olemassaolosta en ole ihan varma). 



Tallinnasta käsin toimiva StandardPro jälleenmyy myös Dedonia. Alla oleva kalustesarja on myös kyseisen merkin (kuva StandardProlta). Kuvan torni on siis koottu neljästä tuolista ja pöydästä. Tosi kaunis elementti noinkin ja helpottaa säilytystä. Ihana!

Tämä on siis myös sakasalaisen Dedonin- kaluste. Kuva lainattu http://www.standard.lv/index.php?id=2256.


 Seuraavat kolme kuvaa ovat Cane-line mallistoa, jota maahantuo ainakin Turun Kruunukaluste (kuvat lainattu http://www.turunkruunukaluste.com/www/index.php)


Kuva lainattu http://www.turunkruunukaluste.com/www/popupcard.php?id=65&img=1214

Kuva lainattu http://www.turunkruunukaluste.com/www/index.php
Kuva lainattu http://www.turunkruunukaluste.com/www/index.php



Kivoja nuokin, mutta sydämeni on myyty Dedonille!
Alla olevat Iskun Reki- tuotteet pääsivät mukaan lähinnä tuon Reki- pöydän vuoksi. Pöydässä on kantena irroitettava tarjotin. Kyseinen pöytä voisi toimia pikkuterassin sohvaryhmän kaverina.



kuva lainattu Iskun- sivuilta täältä
Kuva lainattu http://www.iskukoti.fi/koti/#




Viimeisenä itsestäänselvä valinta löhöilykalusteeksi: Fatboyn Headdemock. Näin kyseisen tuotteen livenä paikallisessa sisustusliikkeessä ja olin yllättänyt sen koosta. Tuohon tosiaan mahtuu kaksi ihmistä loikoilemaan. Plussaa on kevyt liikuteltavuus ja säilytys pienessä tilassa.






Naapureillamme on riippukeinu, joka on herättänyt kateutta kaikissa kesävieraissamme. Kyselin naapurilta tietoja ja keinu on ostettu Nannesta, jolta löytyy myös verkkokauppa (http://www.riippumatto.fi/). Itse liike sijaitsee Helsingissä Eduskuntatalon vieressä (Museokatu 8). Oheisen kuvan teline on sama, joka löytyy naapureiltamme, mutta täytyy sanoa, että kuva ei tee telineelle oikeutta. Sain luvan kuvata naapureiden version blogiini, joten lisää riippumattokuvia luvassa myöhemmin...



http://www.riippumatto.fi/product/54

Ei kommentteja: