keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Lupaus

Meidänkin grillauskausi (sekä nahkan että etenkin ruuan) tuli avattua pääsiäisenä. Nam!




Nyt vähän hirvittää, kun vedetään jo toista päivää putkeen makkaraa ja rantakausi on vasta edessä. Grillissä kaikki rasvainen ( kyljykset N A M ! -joita ei kyllä uunissa laitettuna viitsisi syödä ) maistuu niin hyvältä ja kana kuivalta... Hankintalistalla meillä on tosin kalan savustamista ajatellen savustuspönttö, joten parannusta terveellisyyteen on odotettavissa grilliruuankin suhteen.  Grilli valittiinkin viime kesänä sillä perusteella, että pönttö mahtuu grilliin sisään. Ja toki annoksia pyritään aina keventämään myös kasviksilla ja salaatilla.

Minä olen joutunut tämän migreenini vuoksi (joka tosin onneksi osoittaa laantumisen merkkejä jatkuttuaan yhtäjaksoisesti 19.7.2009 lähtien...) lisäämään/ säännöllistämään syömistä, muokkaamaan ruokavaliota (lihottavampaan suuntaan), aikaistamaan nukkumaanmenoaikaa ja mikä harmillisinta vähentämään liikuntaa. Kaikki tuo näkyy vyötäröllä, mutta hyvä ruoka on toki tuonut myös laatua elämään ;-)

Mutta sitten siihen lupaukseen... Juttelin tuossa äsken J:lle ruokapöydässä, että josko alkaisin käymään pari kertaa viikossa aamuisin aamulenkillä (J on käynyt jo useamman viikon klo 05 salilla juoksemassa juoksumatolla - itse en voi lähteä noin aikaisin salille, sillä se tietää takuuvarmaa päänsärkyä unten jäädessä liian lyhyeksi). Ihan sellaisella rauhallisella ja lyhyellä, minkä terveys kyllä sallisi (kovaa ponnistelua se ei salli). Kaikki tietää, että ne hyvät aikomukset aina jää aikomuksisksi, mutta jotta näin ei kävisi minulle, lupaankin täällä julkisesti, että käyn toukokuun ajan joka aamu keskiviikkoisin ja perjantaisin 20 min lenkillä. PISTE.

Keksikää mulle rangaistus, mikäli lipsun!


4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Jos et käy lenkillä niin jää karkkipäivä/kahvipulla/herkkuhetki siltä viikolta väliin!

Tai jos tuo ei oo tarpeeksi paha, joudut luopumaan tv:n katseluoikeudesta koko viikonlopuksi!

:D

Anne kirjoitti...

Ensimmäinen on aika hyvä - tosin yksikössä sitä on helppo kiertää, koska syön liki päivittäin/ useampana päivänä viikossa palan tummaa suklaata ja tosi tosi harvoin enää muuten herkkuja. Eli sit pitäs koko viikon suklaat jättää ottamatta -se olis jo paha.

Telkkaria katson viikolla mutta en juurikaan viikonloppuisin lukuunottamatta perjantain tartu mikkiin- perinnettä. Greyn kieltäminen ois paha ja vielä pahempi olisi nettikäyttökielto yhdeksi päiväksi/ viikonlopuksi!

Mutta lupaus tänään pidetty! Kävin lenkillä aamulla (vaikka ei oo vielä toukokuu), minkä vuoksi jouduin heräämään 05:15. Tänään oli Helsinki- työpäivä ja töihinlähtö oli normaalia aikaisemmin. Hyvä minä!

Anonyymi kirjoitti...

Noloimmat tunnustukset.
Jokaisesta väliin jääneestä lenkistä blogiin jokin nolo tunnustus/tapahtuma, jonka max.10 ihmistä tietää entuudestaan..?

-Pikkuvelu

Anne kirjoitti...

Kiitos veli. Tuolla on kuukauden lenkit taattu!