maanantai 18. huhtikuuta 2011

Saara Aalto





Tämä keijunkaunis lahjakkuus oli jäänyt minulle aiemmin tuntemattomaksi, mutta onneksi on olemassa Tartu Mikkiin, joka sivistää meitä nuoria-aikuisia naisia aina perjantai-iltaisin. Kyseessä on siis uskomattoman kaunisääninen Saara Aalto, jonka kansa tuntee Talentista ja tämän vuoden Euroviisu karsinnoista. 


Alla pätkä viime perjantain Tartu Mikkiin jaksosta. Saara lauloi itsensä kyseisessä jaksossa Disneyn Pocahontasin tunnaribiisillä Colors of the wind ainakin minun sydämeeni. Valitettavasti kyseistä vetoa ei löytynyt vielä You Tubesta... Tässä Saaran ja Pardise Oskarin (eli Axel Ehnström) veto Islannin vuoden 2009 Euroviisubiisistä Is it True:



Ja Saaran oma vuoden 2011 Euroviisukarsintabiisi Blessed with Love:




p.s. Euroviisut lähenee. Kuulutteko kyseisen formaatin vihaajiin vai faneihin? Oma suhteeni on melko neutraali, mutta kyllä ne vaan joka vuosi sitten puhuttaa ne viisut...

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Anne, me ollaan melkein sukua julkkikselle kun tuo Saara Aalto on mun lapsuudenystävän pikkuveljen tyttökaveri! :D

Ja aivan ällistyttävän hyvä lauluntekija ja laulaja!

Anne kirjoitti...

No voi hitsi. Noinkin läheistä sukua, enkä aiemmin tiennyt naisen olemassaolosta! Jotenkin osasin tämän arvata, kun on Oulunsalon tyttöjä... Siitä huolimatta (tai juuri siksi Minnan taiteelliset lahjat huomioiden) erittäin lahjakas laulaja ja tosiaan lauluntekijä myös.