torstai 14. huhtikuuta 2011

Verho-ongelmia

Kotimme pääsisustusväri on valkoinen, jonka vastapainona on kiinalaishenkistä mustaa ja antiikkiruskeaa. Väripilkkuna on käytetty vaaleaa oliivinvihreää ja ripaus punaista. Eteisessä ja keittiössä löytyy lisäksi harmaata/ hopeaa. Olen näihin sisustusväreihin tyytyväinen, mutta olin ajatellut tuovani vaaleaan olohuoneeseemme särmää värikkäillä verhoilla. Toiveet täyttävää verhoa ei kuitenkaan oikein tunnu löytyvän. 

Kotimaisista kävin läpi Vallilan ja Marimekon tarjonnan, joka ei suunniteltuun värimaailmaan tuonut yhtäkään varteenotettavaa vaihtoehtoa. Alla olevat kuvat ovat kaikki Designers Guildin sivuilta (http://www.designersguild.com/fabric-and-wallpaper-showroom/view-all-collections/)



Tässä on vahvoja värejä, mistä pidän, mutta väriä on kuitenkin liikaa.  Lisäksi viininpunainen/ purppura sopii hyvin vihreään, mutta meidän sisustuksessa tällainen vihreä on yhdistetty peruspunaiseen ja sillä kombinaatiolla tämä yhdistelmä olisi  K A M A L A .










Tämä vaihtoehto on jo paljon raikkaampi. Toteuttaisin kuitenkin ilman laskosverhoa/ kappaa ikkunan yläosassa.





 Tässä olis meidän värit, mutta jotenkin tästä tulee liikaa saksanlippu fiilis... Tää vois olla kiva raitakapalla/ laskosverhoilla ja valko-vihreillä sivuverhoilla.





Yksinkertainen=kaunis (mutta persoonaton?)







Tää oli ainoa kangas, jossa sais meidän punaista väriä esiin. Muutenkin just meidän värit (meillä on v.sin Koko astiatkin käytössä). Tää kangas on vaan vähän väärässä seurassa näiden muiden kuvien kanssa. Muista tulee paljon ylellisempi fiilis.






Yllättävän hyvä yhdistelmä tää vihreen ja turkoosin/ vedensinisen kombo. Taidan käyttää tätä yhdistelmää myöhemmin kynttilöillä sisustamisessa. Meiltä nääs löytyy PartyLiten votiivit vastaavissa väreissä.




Tässä viehättää ilmavuus (ja vihreä väri)



Meillä vois mennä myös koko ikkunan leveydellä oleva ilmava verho...




Musta-valkoinen olisi selkeä ja elegantti. Ja skandinaavinen. Eikä vihreä löisi överiksi vaan piristäisi kauniisti musta-valoista ilmettä. Hmmm...




Onneksi verhojen hankkimisella ei ole kiire. Edellisiin kahteen asuntooni/mme en saanut hankittua verhoja ollenkaan. Jospa nyt saisi jotain aikaiseksi. Puoliksi suunniteltu jne.

Ei kommentteja: