perjantai 8. huhtikuuta 2011

Perinteinen Perjantai

Mulla on takana kohtuullisen intensiiviset 3 viikkoa sekä työn että vapaa-ajan osalta. Kotona ei juurikaan ole ehtinyt aikaa viettämään. Tänään olikin sitten tiedossa ihana perjantai, joka on alku viikonlopulle ilman menoja. (lue: ohjelmassa on väikkärin vääntämistä aamusta iltaan la ja su). Tänään siis r e n t o u d u t a a n.


Meillä on ollut J:n kanssa tapana jo pitkään aloittaa viikonloppu perjantaisin punaviinilasillisen ja Tartu Mikkiin- ohjelman kanssa. Viimeiset pari kuukautta on kuitenkin mennyt muissa merkeissä, joten tänään olo oli sangen nostalginen kun nautimme Tapaksia ja punaviiniä kyseisen TV-pläjäyksen tarjoaman pop-iskelmän tahdissa.


Tämän illan jaksossa oli pari minuun uppoavaa biisiä:



Ensimmäinen siis Anna Erikssonin (linkki vie Annan nykyisille poppi- sivuille) Huojuva Talo. Kyseisestä biisistä tulee vahvasti mieleen eräs juhannus hyvässä seurassa Hyvinkää-Hämee akselilla. Ja ensikosketus Singstariin... Tuon juhannuksen jälkeen biisiä tuli useamman kerran vedettyä kurkkusuorana ja tunteella automatkalla töistä kotiin (tuon työmatkan seurauksena asumme nyt täällä missä asumme...). Auto on bw ehdottomasti paras paikka laulaa!

Tämän illan Tartu Mikkiin- jakso päättyi Pave Maijasen Elämän nälkään, joka on myös kovin henkilökohtainen biisi erään rakkaan ystävän kasvutarinan myötä. Samainen biisi, on aiemminkin esiintynyt tässä blogissa. Tällä kertaa oon ihan fiiliksissä tästä zipaleesta - kiitos Hintsasen Samin ja minun duetosta meidän olohuoneen lattialla =).



Ei kommentteja: