lauantai 9. huhtikuuta 2011

Stockholm

Olin kahden hyvän ystäväni kanssa Tukholmassa viime viikonloppuna risteilyllä. Reissu oli sopiva kombinaatio työhön liittyvää koulutusta, shoppailua ja hyvää ruokaa. Ja ennen kaikkea hyvää mieltä, rentoutumista ja lepoa! Matkaseuranani ollut S (toinen heistä) on asunut Tukholman lähistöllä ja oli erinomainen opas meidän Tukholman visiitille. S:n johdolla we did some serious shopping (jossa laatu korvasi määrän). Ostoksista teen oman postauksen myöhemmin. 


En ole käynyt Tukholmassa juurikaan aikuisiällä (lukuunottamatta yhtä hääviikonloppua ja Tukholman Maratonia vuonna 2007). Nyt seuraava Tukholma- reissu onkin jo suunniteltu. Kaupunkiin oli pakko päästä shoppailemaan uudelleen! Viime viikonlopun reissulla harmaa sää ei oikein innostanut kuvaamaan.












 Kuvassa näkyvä kello on Tornbergin suvun kello ja S:n aviomies kuuluu tähään kyseiseen sukuun. Pitihän sitä kelloa sitten käydä ihailemassa =)






Ruokahuolto reissulla toimi erinomaisesti.  Istuimme molempina iltoina buffetissa pari tuntia ja kumpikin aamu aloitettiin kuohuviini aamiaiselle





Alla vielä shoppailureittimme, jonka allekirj. käveli turhamaisuuksissaan suhteellisen korkeilla koroilla varustetuilla saappailla... Tulipahan pohjetreeni hoidettua samalla =)






Lintun kehuma Biblioteksgatan oli reittimme loppuvaiheilla ja tuolloin kuvioissa oli mukana jo pienoinen shoppailuväsymys, joten seuraavalla reissulla suuntaan takuuvarmasti kyseiselle ostoskadulle.

Ei kommentteja: