keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Koristeita pääsiäiseksi

Kävin eilen kaupassa tarkoituksena ostaa koirankakkapusseja, rairuohoa ja vanupuikkoja. Saaliina reissun jälkeen topsy-puikot ja sisustuslehti... Tänään uusi yritys ja mukaan tarttui suklaapatukka ja kakkapusseja. Mutta niinhän sitä sanotaan, että kolmas kerta toden sanoo...

Meillä on aiempina vuosina ollut tapana lähteä pääsiäiseksi lapsuuden kotiin, mutta tänä vuonna jäämme tänne nykykotiin. Koska aiemmin emme ole pääsiäistä kotona viettäneet, en ole katsonut tarpeelliseksi juuri pääsiäistä kotiin koristella. Tänä vuonna iski sitten tenkkapoo, kun jotain kivaa pääsiäiskoristetta olisi kotiin saatava, mutta mitä?

Kuva lainattu http://leinola.vuodatus.net/blog/category/SISUSTUS



Kukat ja rairuoho kuuluvat ehdottomasti meidänkin pääsiäissisustukseen. Tykkään yllä olevien kuvien hillityn elegantista linjasta, mutta jotain väriäkin saisi olla... Ylemmän kuvan ylipitkä ruoho on muuten kiva!




Pajua täytyy olla sekä ruukkumuodossa, että pajunkissoina maljakossa. Höyhenkoristelut, puput ja tiput ei ole ainakaan suuressa määrin meidän juttu.

Mistä sitten elegantisti väriä narsissien lisäksi?



Surffasin Pentikin ja Iittalan sivuilla, mutta en oikein vakuuttunut pääsiäistarjonnasta ja hätäpäissäni googletin pääsiäisaskartelu (vaikka askartelu ei ole lainkaan mun juttu). Hahtuvanheijastus- blogisivuilta löytyi vanha postaus, joka on toteutettu decoupage tekniikalla. Täydellistä minulle: meiltä kotoa löytyy decoupage lakalla päällystetty kaappi, tuoleja ja kukkaruukkuja. (Tiedoksi niille, jotka eivät jaksa klikkailla, että jutussa on siis päällystetty kananmunia servetillä decoupage- lakan avulla).

Eli nyt suuntana kauppa ja ostoslistalla kiva servetti munien päällystykseen ja se  R A I R U O H O .

Ei kommentteja: