tiistai 12. huhtikuuta 2011

ENSIMMÄINEN!

Jihaa!  Olen jo pitkään odottanut lumikellojen ja krookuksien ilmestymistä pihaamme ja vähän pelännytkin, että myyrät ja syksyn sateet ovat vieneet sipulit. Ensimmäisiä vihreitä osia nousikin maasta jo viikko sitten ja onnellisen "äidin" innostuksissa ottamat kuvat hädin tuskin maasta erottuvista taimista näkyvät tässä postauksessa. Tällä hetkellä vihreää pukkaa pihaamme vähän sieltä täältä... Näyttää siltä, että ainoastaan lumikellot eivät juurtuneet onnistuneesti syksyllä (ja siltä, että olen unohtanut, mihin kaikkialle ne 200kpl sipuleita istutin).


Mutta tässä se nyt sitten on. Elämäni ensimmäinen   i t s e   i s t u t e t t u (ja kasvatettu!) sipulikukka (krookus) on puhjennut kukkaan!












OK. Myönnetään, ettei tuo nyt vielä ole ihan täysin puhjennut kukkaan, mutta en malttanut silti olla laittamatta kuvaa blogiin. Tätä kun oon odottanut koko syksyn, talven ja alkukevään. Lupaan, että jatkossa kuvaan blogiin vain todellista kukkaloistoa =).

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Onnea kukkasesta! :)

Anne kirjoitti...

Kiitos! Ihana, kun ootte jaksaneet mun kanssa juhlia tuota krookusta. Rakas pikkuveli tiivisti tekstiviestissä ihanasti, että "onhan se hieno ja näyttää erehdyttävästi löysältä kananmunalta". REPESIN! Voisko sitä paremmin kuvata??