tiistai 22. toukokuuta 2012

Onni arjessa 2.0

Heippa taas melkein vuoden tauon jälkeen! Jouduin vierottamaan itseni blogin kirjoittamisesta (ja niiden lukemisesta), kun blogi(e)n parissa alkoi kulua liikaa kallisarvoista vapaa-aikaa. Kumma kyllä, en kärsinyt minkäänlaisista vierotusoireista yhtäkkiseen lakkoon (me riippuvaisethan emme koskaan lopeta) liittyen ja vasta ihan viime kuukausina ajatukset on palanneet bloggaamisen pariin.

Olen käyttänyt blogiani muutamia kertoja hakuteoksena (mm kärhöjen leikkaamisen suhteen) ja huomasin samalla unohtaneeni valtaosan kirjoittamastani. Olen tyytyväinen, että osa elämäni tapahtumista on tallennettuna omaan (joskin julkiseen) päiväkirjaani. Täytyy muistaa käydä vuosien päästä kurkkimassa, mitä meille tänään kuului!

Kirjoittamisen lisäksi kaipaan valokuvausta. Ostin kauan haaveilemani järkkärin pitkälti bloggaamisen vauhdittamana ja tauon aikana kuvaaminen (+kuvaamaan opettelu) on jääneet.

Kuitenkin. Suurin syy siihen, että luet tätä tekstiä on siinä, että elämässäni on tapahtunut it- päivitys tasolle 2. (rakas J osti minulle ystävänpäivälahjaksi iPhonen). Päivityksen myötä käytän nettiä liki täysin pelkästään puhelimella. Tämäkin teksti on näpytelty iPhonen pikkuruisella "näppiksellä".

Tervetuloa takaisin rakkaat veli, sisko ja äiti + minä. Onni on edelleen arjessa (ja hyvässä ruuassa -grillikausi korkattiin vihdoinkin viime viikonloppuna)!

Ei kommentteja: