maanantai 30. toukokuuta 2011

Huoletonta huvia

Muistatte varmaan nämä pääsiäisruohot...



Näyttää siltä, että nurmikon kasvattajana olen huomattavasti parempi kuin rairuohon kanssa =).


Tuskastelin jokunen aika sitten uuden työnnettävän Bosch- ruohonleikkurimme ja ylikasvaneen nurmikon kanssa. Tuolloin ajattelin, että minäpä tästä leikkaan nopeasti tämän meidän nurmikon näiden taloyhtiön pihatalkoiden päätteeksi. Nurmikko tuli leikattua noin tunnin hikoilun jälkeen, mutta empä luovuttanut (niin ja meillä on siis tuota nurmikkoa noin 8m2).


No, nyt oli päässyt käymään  t a a s  niin, että noiden sadepäivien aikana (kun nurmikkoa ei voinut sateen vuoksi leikata) ruoho oli taas ylikasvanut. Arvatkaa vaan naurattiko, kun hikipäissäni yritin työntää sylttyävää, takkuavaa ja nurmikosta tukkeutuvaa Boschia eteenpäin. Miten ihmeessä nurmikon leikkuu voi olla niin hitsiläisen ( ja again arvatkaapa ajattelinko mielessäni että hitsiläisen...) vaikeaa??! Ja miksi tätäkään ei oppinu kunnolla kotona? (Ihmeteltiin tuossa alkukeväästä rakkaan siskon kanssa, että miten ihmeessä suomalainen lähiössä kasvanut ihminen ei oo saanut äidinmaidossa oppia siitä miten nurmikkoa kasvatetaan vaan se täytyi opetella netistä (siis ihan tosi -meidän molempien. Sori nyt vaan äiti ja iskä...)). No, eniten kuitenkin harmitti melkein se, että siitä ärräpäillä vauhditetusta nurmikonleikkuusta ei   m i l l ä ä n   voisi kirjoittaa juttua blogiin, jonka otsikko on Happiness in Everyday Life... 


No, onneksi takapiha oli sivupihaa helpompi nakki ja leikkuun lopussa mielessä soi jo iloisesti "Huoletonta huvia on leikkuutyö Stiga kun kasaseen ruohoa syö !  "


Ja nyt hymyilyttää:

Ruoho tuli taas leikattua. Ja tässäkin asiassa todennäköisesti toivottavasti kolmas kerta toden sanoo!




 p.s. tätä foorumia ei ole vielä käytetty... Hurjan paljon 30-v synttäri-Onnea rakkaalle veljelle!



Ei kommentteja: