perjantai 20. toukokuuta 2011

Argos Young Designers

Kävin tänään Stockmannilla Argos Young Designers Awake- näyttelyssä, jossa oli näytillä myös alla hehkuttamani Irenen kauniit poronnahkaiset laukut. Tuo pyöreällä puuosalla varustettu musta clutch on suosikkini -kotiin sen olisi saanut hintaan kolmesataa ja risat. Jos olisin Cambridgen herttuatar kuten blogissani taannoin haaveilin, laukku olisi jo minun. Mutta nyt täytyy tyytyä odottamaan: Voisin nimittäin luvata kyseisen laukun itselleni kainaloon omaan karonkkaani <3 (joka pidetään aikaisintaan viiden vuoden kuluttua... Ehkä pitäisi tehdä tutkimushommia, eikä venyä täällä blogissa?)
Kuva lainattu http://www.irenehaggkvist.com/, kuvaaja Samuli Karala

Ja niille, jotka minun tavoin ihmettelevät niin tuo renkaan keskiosa on siis ihanan tavallinen, nahkainen, magneettisella painonapilla suljettava clutch/ kirjekuorilaukku. Puuosan vuoksi laukku oli yllättävän raskas, mikä oli ainoa huono puoli tuossa ihanassa, himoittavassa taidonnäytteessä.


Rengaslaukun lisäksi tämä allaoleva laukku oli mielestäni todella kaunis ja kuvastaa kaunesuihannettani: aasialaisia sävyjä skandinaavisessa/ kotimaisessa designissa. Tämä laukku ei tosiaankaan pääse oikeuksiinsa kuvassa, joten käykäähän ihastelemassa Stockmannilla!

Kuva lainattu http://www.irenehaggkvist.com/, kuvaaja Samuli Karala

Awakessa oli lisäksi esillä mm. Samujin, Dead Birds and Lionheartin ja Mirkka Metsolan designia. Näyttely on avoinna Stockan Argos- hallissa 29.5. saakka

Ei kommentteja: