sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Riippukeinuja ja Tukholmaa

Saatiin eilen parvekkeelle se sohvaryhmä. Kuvailen terassia paremmin blogiin, kunhan kelit paranee. Lupasin tässä postauksessa laittaa Nannen riippukeinusta paremman kuvan, kunhan saan kuvattua naapurimme kadehdittavan riippukeinun. Tässäpä kuvia kyseisestä kalusteesta (kuvat viikon takaisia... Nyt noista keleistä voi vain haaveilla).







Riippukeinun runkoja saa siis Helsingistä Eduskuntatalon vierestä sijaitsevasta Nannesta tai kaikkialle Suomeen Nannen nettikaupasta

Oman terassimme auringonottokalusteet ovat edelleen hankkimatta.Haaveilin Dedonin Leaf- istuimesta, mutta joudun toistaiseksi tyytyä vain haaveilemaan, sillä halvin XS- kokoinen malli maksaa n. 2700 euroa. Uskalsin odottaa, että kaluste on arvokas, mutta elättelin toiveita, että hinta olisi sellainen, että tuoliin raskisi sijoittaa. Täytyisi varmaan aloittaa jonkinlainen säästämisprojekti... Tai sitten tyydyn ottamaan aurinkoa viime kesän tapaan vanhalla lakanalla =).

p.s. ostettiin just risteily Tukholmaan. Minä pääsen metsästämään Cozya ja J meinasi myös shoppailla. Kesäkussa on sitten parikin reissua tiedossa =)

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Aika kiva riippumatto! Ja aika tyyris se sun haaveilema lehti! Hullu hinta! Eli mikä vika vanhassa lakanassa.. ;)

Lähettäkääpä sitten postikortteja pojille Tukholmasta ja onnea ja menestystä Cozyn metsästykseen!

Anne kirjoitti...

Juu lakana on oikeen hyvä. Tai sit pitää puhua meille tollainen riippukeinu. Pojatkin (siis teidän pojat) varmaan tykkäis siitä, kun tulevat kylään ;-)

Jeps. Toivottavasti muistan laittaa postikortit tulemaan.