sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Missä juhlisin MM- kultaa

Niin, jos olisin paikanpäällä  Bratislavassa kisoja katsomassa... Eli vinkkejä Bratislavan baareista:



Vanhakaupunki on täynnä pieniä kuppiloita ja baareja ja niistä mikä tahansa kävisi myös mitalijuhliin. Irkkubaari Dubliner:ssä viihdyimme parhaiten ja vietimme eniten aikaa, mutta muitakin vaihtoehtoja löytyy eikä niitä kannata runsaan tarjonnan vuoksi nimetä... Suosikkimme vanhankaupungin drinkkibaareista oli  Medusa, joka on ihan Michaelin tornin vieressä. Voin suositella Medusan mojitoja, joihin oli tungettu uskomaton määrä minttua (sellaisesta voi vain unelmoidan kotimaan baareissa - lehtiä on vähintään kolminkertainen määrä yläkuvan mojitoon verrattuna) ja tuoreista mansikoista tehtyjä margaritoja. Slovakialainen kuohuviini Hubert on myös ostamisen arvoinen - pullo kuohuvaa kuuluisi ehdottomasti juhlailtaan! Hubertia voisi ostaa keskustan Tescosta myös kotiinvietäväksi. Medusaa vastapäätä oleva lattaribaari Havanna on tanssin ystävän valinta - tosin tungosta pelkäämättömille.




En valitettavasti itse päässyt koskaan käymään Harley Davidson bupissa, mutta sinne todennäköisesti pyrkisin sisään tänä iltana. Kyseinen yöerho on Bratislavan kuuluisin. Baari löytyy Rebarborova- kadulta, jonne on noin 20 min taksimatka keskustasta. Ainoa yökerho, jossa itse kävin oli Channels bar. Channelsissa juhlitaan kolmessa eri kerroksesta (yökerhoon on myös naisille ilmainen sisäänpääsy mutta tunnelma on paljon rennompi kuin suomalaisissa lihatiskeissä). Channels löytyy ihan Michaelskan päästä (ks. kartta ja punainen täplä).



Channels yökerho


Yöruuan löytäminen Bratislavassa oli yllättävän vaikeaa -toivottavasti tilanne on parantunut. Ruokaa kuitenkin löytää, kun lähtee kävelemään yo. kartasta Michaelskaa oikealle.  Kyseisen ikkunamyymälän pizzat olivat taivaallisia! Samalla suunnalla on myös grilli, kun jatkaa samaa tietä lähes Tescolle saakka.


Ja nyt ei kun leijonia kannustamaan, jotta saadaan oikeanväriset mitalijuhlat! Meillä on kisaeväänä Aura Gold- päällysteisiä ruissydämiä, jotta jaksetaan kannustaa. Jännää peli-iltaa kaikille!

Ei kommentteja: