keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Hiuskoruja ja laketteja

Vappupäivän vuoksi Kirsi Nisosen laketti (ks. kuva alla) oli ajankohtainen. Toki paras sesonki on ylioppilasjuhlien myötä vasta edessä. 

Kuva lainattu http://www.kirsinisonen.com/

Nisonen tuli meidän tietoisuutemme käsittääkseni Nelosen Marian ja alakuvan Mikki Hiiri - henkisen pannan kautta.

Kuva lainattu: http://www.kirsinisonen.com/press/kirsi_nisonen_shopnow_web.pdf


Juttelimme tänään töissä hatuista, kun ihana työkaverini Sirpa oli käynyt eilen hattuostoksilla. Itse en oikein ole hattu ihminen, mutta olisi hauska pukeutua joskus naisellisesti hattuun. Tai pelastaa badhairday näillä ihanilla Kirsin (Nisonen) turbaaneilla, jotka on tällä hetkellä vielä supermuodikkaita!


Hattukeskustelujen lomassa haaveilin tänään töissä ääneen, että jospa joskus saisi olla vaikka kuukauden prinsessa, harrastaa hyväntekeväisyyttä ja edustaa ihanissa (ja erikoisissa) vaatteissa (niimpä! viime perjantaina olin vielä sitä mieltä, ettei taviksesta (tai minusta) olisi prinsessaksi)


Häistä ja hatuista puheen ollen olin jo aiemmin napannut Katesta tuon alla olevan kuvan, jossa on aika kiva hattumainen hiuskoriste.




Tällä viikolla surffailin Nelliinan blogin kautta Olivia Rouge- shopin sivuille. Olivia Rougella on myynnissä myös hattumaisia hiuskoruja. Pitäisköhän tuollainen ostaa ja alkaa leikkiä prinsessaa?

(alla olevat kuvat lainattu Olivia Rougen sivuilta)






Ei kommentteja: