keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Fashion Stock Sales

Käväisin viime viikonloppuna Wanhalla Fashion Stock Saleseilla. Omaan makuuni tilaisuudessa oli aivan liikaa porukkaa, enkä päässyt kunnolla ihastelemaan tarjontaa. Suunnittelen vähän käyväni elokuussa Oulun vastaavassa tapahtumassa. Josko siellä olisi vähemmän porukkaa? Oulun myyjäiset pidetään 26.-27.8.2011 Paikka on vielä avoin (http://lumiaccessories.com/journal/fashion-stock-sales-2011-tampere-turku-helsinki-oulu/).


Helsingin myyjäisistä jäin haikailemaan yhtä mekkoa (Kainuu tai jotain). Mekkoa myytiin silkkisenä ja college/ trikoo versiona. En kuitenkaan enää jälkeenpäin onnistunut löytämään myyjää/ suunnitelijaa netistä. Harmi. Ehkä Oulussa tärppää.

Minulle täysin uusi tuttavuus oli myös Pandalan ihanat neuloskorut (http://www.pandala.fi/). Tuollaisen voisi itselleen jossain vaiheessa hankkia. Pitäisi vain valita väri...

Kuva lainattu http://www.pandala.fi/

Toinen craving oli Tiia Vanhatapion mekko. Kyseessä oli Henna Tanskasen päällä viime Linnan juhlissa nähty mekko lyhyempänä tunikatyylisenä versiona. Aivan ihana! En kuitenkaan raskinut kyseistä mekkoa ostaa - kuolasin vain... Tuo mekko olis kyllä täysin mun tyyliä. Nytkin tallustelen joka päivä jonkinlainen paitamekko/ tunika päällä. Vähän harmittaa, kun tuo jäi ostamatta!


2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tuommosen kaulakorunhan vois kokeilla tehä itekin. :D

Anne kirjoitti...

Arvasin heti kommentin sisällön, kun näin, että olit kommentoinut. Ei muuta kuin koruja väsäämään! Saattais jopa onnistua multakin...