tiistai 10. toukokuuta 2011

Muistakaa punnkkipanta! + alennuskoodi Terrieri.net:iin

Kaikille tassuttelijoiden omistajille muistutus punkkipannasta. Poistettiin vappuaattona jo ensimmäinen punkki Ruutun veljestä Untosta. H Y I !
Kävin eilen apteekissa hakemassa punkkikarkoitetta pojille. Meidän pojat eivät ole saaneet apteekin tuotteista mitään sivuvaikutuksia mutta esim. Unto on saanut.

Viimekesänä Ruutu ja Karo tallustivat täällä meillä heinikossa, järvenrannassa kaulassaan punaiset Terrieri.netistä ostetut Biospotix- punkkipannat. Poistin koko kesänä ainoastaan 1 punkin Ruutulta ja 3 Karolta (joista kaksi ennen pantojen ostamista). Saman verran punkkeja joutui poistamaan edellisenä kesänä apteekin punkkipannan kanssa. Nuo Terrierinetin yrttipannat on täysin luonnonmukaisia ja luulen, että ostan pojille vielä sellaisetkin torjumaan itikoita ja punkkeja. Keskustelupalstoilla moitittiin pannan voimakasta hajua, mutta itseäni se ei haitannut

Terrieri.net antaa koodilla M25828 kaikista ostoksista 10% alennuksen. Itse ostan kyseisestä nettiliikkeestä liki kaikki poikien tarvitsemat tarvikeet, joten voin suositella!


Apteekin punkkilääke


Punkitonta kesää kaikille!

Ei kommentteja: