tiistai 26. huhtikuuta 2011

Lisää terassikalusteita

Pohdinkin jo aiemmin terassimme sisustusta tässä postauksessa. Pikkusohvan/ istumaryhmän hankkiminen pikkuterassille ei liene tule olemaan ongelma, mutta ruokailuryhmän valinta saattaa olla vähän haastavampaa.


Tässä taas ajatuksia kuvien kera itselle muistiin ja muille inspiraation lähteeksi.



Tykään tämän tyylisistä ruokailuryhmistä lähinnä käytännöllisyyden vuoksi (tuoleissa kääntyvä istuinnoja ja ne saa esim. sateelta suojaan pöydän alle -huppu vaan päälle. Lisäksi talvisäilyttäminen vähän helpompaa). Kuitenkin tuolien istumamukavuus mietityttää. Samoin tilan riittävyys pöydän suhteen -olis kiva, kun ruokailemaan mahtuis isompikin ystäväjoukko...

Kuva lainattu HobbyHallin sivuilta (klik)


Näiden kahvila/ baarihenkisten pöytien ja tuolien plussa on ilmavuus, mutta tuskin noissa jaksaa montaa tuntia grilliruokaa musutta. Ei siis kovin käytännölliset. Mutta entäs yllä olevan ryhmän lisänä?


Kalusteen valmistaja on itlialainen Contral. Kuva lainattu StandardPron sivuilta (http://www.standard.lv/index.php?id=2942)


Alla olevissa ryhmissä toteutuu käytännöllisyys ja riittävä ruokapöydän koko. Onko kellään koemuksia istumamukavuudesta? Täytynee varmaan joka tapauksessa käydä itse testaamassa.




Kuva lainattu Askon sivuilta http://www.asko.fi/sivu_kesa.php


Askon Fidzi- ryhmä


Tässä sama Fidzi- ryhmä neljälle, nuo rahit kuitenkin viehättäis. Luulis niitä saavan myös 6- hengen versioon? WWW- sivuilta ei löydy vastausta asiaan... Voiskohan niitä käyttä extra tuoleina (muussa kuin ruokailutarkoituksessa...)?


Kuva lainattu http://www.asko.fi/sivu_kesa.php

Kuva lainattu http://www.asko.fi/sivu_kesa.php


Jostain syystä en löytänyt netissä surffailemalla yhtäkään perinteistä ruokailuryhmää tyyliin säleikköpöytä 6:lle hengelle ja mukavat korkeailla selkänojilla ja pehmustuksilla varustetut tuolit. Täytynee jaksaa raahautua huonekaluliikkeeseen ihmettelemään...


Eniten mahdollisuuksia löytyi löhöily/ auringonotto kalusteisiin. Aiheesta postausta myöhemmin!

Ei kommentteja: