tiistai 24. toukokuuta 2011

Uuden terassin korkkaus

Suunnittelin terassikalusteiden hankkimista mm. tässä postauksessa. Ollaan nyt pari viikonloppua kierrelty huonekaluliikkeitä ja tuntuu, ettei täydellistä ruokailuryhmää terassille löydy. Päädyimme kuitenkin hankkimaan Askon kuuden hengen Fidzi- ryhmän, johon olen ihan tyytyväinen. Juuri nyt ulkona myrskyää siihen malliin, ettei pihalla istuskelu olisi kovin nautinnollista (harmi, sillä meille on puhjennut ensimmäiset kirsikkapuun kukat -niitä kelpaisi ihastella!), mutta viikonlopun ihana auringonpaiste innosti korkkaamaan uudet puutarhakalusteet. 

Tulevana perjantaina meille tulee vielä J:n toivoma sohvaryhmä pikkuterassille aamukahvia ja lehden lukua varten. Ruokailuryhmään täytyy vielä ostaa kunnon aurinko/ sadevarjo ja lisäksi tarvitsisimme vielä ne löhöilykalusteet. Kovasti haaveilen edelleen noista Dedonin lehti- aurinkotuoleista.
Täytynee tiedustella Casuarianasta, mihin hintaan lehdykät saisi kotiterassia koristamaan... 


Postaus löhöilykalusteista löytyy blogista täältä, kyseisessä postauksessa esitellään myös Dedonin ihana YinYang- kaluste (löydät postauksesta myös linkin Dedonin sivuille, mikäli haluat tutustua merkkiin paremmin).


Ja sitten vaihteeksi omiakin kameraräpsyjä...


Meidän uusi ruokailuryhmä terassille:





Päivän niksi: kesäkattauksen servetit eivät lennä taivaan tuliin, kun asettelet ne aterimien alle (muille varmaan itsestään selvyys -minä opin kantapään kautta...)




Pöytäkoristeeksi kelpasi se mitä silmien edestä löytyi




Ruokalistalla liekitetyt -kirjaimellisesti- hampurilaispihvit (muistaakaa pitää grillatessa sammutuspeitto lähettyvillä -meiltä onneksi löytyi! Kohtuullinen rasvan käyttö paistaessa ja hyvin puhdistettu grilli säästää myös turhilta sydämen tykytyksiltä...), vihersalaatti ja varhaiskaalinyytti

 



Varhaiskaalinyytti:


Varhaiskaalta silputtuna
2kpl tuoretta chiliä
1/2 tuoretta inkivääriä pienittynä
pippuria, suolaa
öljyä/ voita


Kääri folionyyttiin ja grillaa/ paista uunissa 200-220 astetta.


Ei kommentteja: