tiistai 17. maaliskuuta 2015

Revontulia ja taivaallisen hyvä valkosuklaa-marenkikakku (linkki reseptiin)

Tänään saatiin vihdoinkin juhlittua pikku-jiin 2-vuotis synttäreitä myös sankarin lapsiystävien kanssa leikkitreffien merkeissä. Yllättävän hyvin meidän olohuone veti 7 äitiä, 7 kaksivuotiasta ja kolme vauvaa :-D. Kiitos vielä vieraille, oli kiva nähdä taas koko porukalla!

Tarjoilujen suhteen teemana oli jälleen "mennään niin helpolla kuin päästään". Tarjolla oli coctailpiirakoita, kauramaitoon tehty bostonkakku ja Pirkan mutakakku mansikkarahka-marja päällysteellä. Lisäksi ihana ystäväni M oli tehnyt meille pakastetun valkosuklaa-passionhedelmä marenkikakun. Nam! Kakku oli tehty Valion ohjeella (löytyy täältä) - suosittelen testaamaan!





Sankari nukahti tyytyväisenä välittömästi pään painuttua tyynyyn ja pikkusiskokin vaipui uneen helpommin kuin koskaan ennen. Minä luin Facebookista, että taivaalla on täällä etelässäkin ollut mieletön revontulishow, mutta valitettavasti myöhästyin näytöksestä. Tässä kuitenkin ystäväni ottamia kuvia tämänpäiväisistä revontulista Oulun korkeudella. Kiitos Johan, kun sain lainata kuvaasi ja saatiin luonnon upea ilotulitus ikuistettua meidän pikkusankarille. Johanin revontulikuvia (ja paljon muutakin) löytyy lisää täältä (more photos of Aurora borealis (and other beautiful nature photos as well) on pages of my friend Johan Löfgren, from whom I borrowed the one below.)




Edit. Näkyihän niitä revontulia täällä sitten vielä läpi alkuyön. Pariin otteeseen piti käydä parvekkeella ihastelemassa. Ja parin päivän päästä livassa on sitten auringonpimennys.

Ei kommentteja: