sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Isoveljeltä pikkusiskolle. (Ja paljon sydämiä)

Silloin kun pikku-jiin kanssa otettiin vasta ensimmäisiä rakkaudentäyteisiä askeleita vanhemmuuteen, syntyi sydämessä (jo pari kuukautta synnytyksen jälkeen) toive toisesta lapsesta. Niin upeaa vanhemmuus oli. Tyttö-jii (tai pikku-jii kakkonen) oli tuolloin vasta haaveena rinnassa ja ajatuksissa, mutta huomioin toisen lapsen mahdollisuuden muun muassa ostamalla pikku-jiin ulkovaatteet (jotka tunnetusti ovat vähän hintavampia) unisex- väreissä. Uskomatonta, että nyt tuo toive jo tuhisee ihanasti rinnalla ja kulkee meidän menoissa mukana!




Kevään (tai ainakin ilmojen lämpenemisen ja föhn-tuulen) myötä tyttö-jii on perinyt ensimmäisen ulkoiluasunsa isoveljeltään ja ensimmäinen "from big brother to little sister- asu" on päässyt käyttöön ❤.





Tilasin jo joulun alla Ikioman Siinalta kaikkiin odottamassa oleviin unisex- ulkovaatteisiin ripauksen tyttömäisyyttä. Aivan ihania ❤, eikö!




 Olen tyytyväinen, että molempien lapsien vauvakausi selvitään lähes samoilla ulkovaatteilla -nyt kun kasvu on niin vauhdikasta että vaatteet pitää uusia 2-4kk välein, tuntuu hyvältä saada niille lisää käyttöikää. Tyttö-jii ehtii kyllä söpöstellä vaaleanpunaisissa ulkovaatteissa varmasti vielä ihan riittämiin! Ja söpö hän on kyllä perintövaatteissaankin ❤ .






    

Ei kommentteja: