perjantai 4. helmikuuta 2011

Meille tulee Aalto jakkara!

Itselläni on Finnair Master card eli lentojeni lisäksi myös luottokorttiostoksistani kertyy Finnair plus pisteitä. Useamman kerran olen kuitenkin todennut, että kertyneet pisteet taitavat jäädä käyttämättä (olihan niitä vanhentunutkin puolikkaan kotimaan lennon verran), sillä pisteillä lentäminen on melko kallista. Lähikuukausien aikana oli kuitenkin vanhentumassa sen verran pisteitä, että päätin käyttää ansaitsemani bonukset pois.

Meillä on suunnitteilla Zürichin reissu ja katselin tänään pistepalkintolentoja. 44000 pisteellä +110 eurolla olisi saanut "ilmaiset" pistepalkintolennot, kun ilman pisteitä samat lennot oli 225 euroa. Totesin diilin huonoksi ja suuntasin Finnair plus shoppiin, joka mainosti yli 150 euron ostoihin ilmaisia postikuluja. Yleensä en ole kauhean innoissani tuollaisista pisteillä osteluista ja olen todennut mm. mieheni Diners pisteet turhiksi, koska ko pisteillä ostaessa postituskuluja tulee n. 10euroa/ tuote! Eli ainakaan mitään kovin edullista ei Diners pisteillä kannata hankkia, kun postikulut on samanhintaisia kuin tuotteet kaupassa...

Finnair plus shopista katselin mm Nikon D3100 Kitiä, Dysonin imuria, Fatboy tuoleja, raksulle Weber kamaa ja paistinpannuja sekä partakoneita. Kaikki ylläolevat olisivat tulleet tarpeeseen, mutta ongelmana oli joko liian halpa (alle 150 euroa) tai liian kallis hinta. Niinpä päädyin heräteostelemaan meille Artekin mustan Aalto jakkaran, jonka sain 29 eurolla ja ilman postikuluja!

Nyt ei muuta kuin pisteitä keräilemään. Toivelistalle jäivät mm. Aarnion Poni tuoli ja samaisen suunnittelijan Kupla- tuoli...



p.s. raksulle terkkuja Rukalle ;-) Lopetan shoppailun tähän



edit: fiksuimmat varmaan ajattelee, että tuskin tuo aalto jakkara oli sen edullisempi ostos kuin Zürchin lennot. Kulutin 41000 pistettä ja säästin 125 euroa eli jäin 10 euroa + 3000 pistettä voitolle ;-). Ja täytyy sanoa, että 30 euroa maksanut Aalto jakkara tuntuu paljon paremmalta diililtä kuin puoleen hintaan saadut lennot. Tulemme Sveitsiin sitten normaalihinnalla!


Ei kommentteja: