sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Valitut palat

Tämä mennyt viikko oli muutaman päivän osalta vähän raskassoutuisempaa arkea ja siksi iso osa  viikosta ei ihan sovi blogin aihepiiriin (huonot päivät sensuroidaan). Kuitenkin viikosta löytyy sen kummemmin kaivelematta paljon hyvääkin.

Joten tässä viikon highlightit:

Aivan ensimmäisenä iso kiitos rakkaat ystävät (erityisesti iso-tee Oulusta ja sirokaunisihana-jii tästä naapurista), kun kuuntelitte ja autoitte vilpittömästi ja suurella sydämellä minua. Arvostan.



Toiseksi. Raskaan viikon jälkeen pääsin ensimmäistä kertaa 8kk historiassa viettämään päivän ilman lapsia. Jabadabadoo! Bussille kävellessä olo oli onnellinen ja tuntui kuin ois voinut lentää. Haastavan elämäntilanteemme vuoksi minulle on järjestynyt omaa aikaa kodin ulkopuolella vasta muutamia kertoja ja nekin korkeintaan tunnin pätkissä, joten oma aika tuli todella tarpeeseen ja reissuun lähdettiin hyvin mielin ilman ikävää.



Kolmanneksi. Saimme luvan jatkaa tyttöjiin lääkitystä. Lääkitys on yritetty tauottaa viimeisen 2 viikon ajan, mikä johti (taas) siihen, että yöt "nukuttiin" 10min pätkissä kahta pidempää (1-2 tunnin) pätkää lukuunottamatta.



Lentäjäpoika.


Neljänneksi. Lapset. Mainiot, ihanat, iloiset, hetkessä elävät ja hetkistä nauttivat lapset. Yhtenä päivänä Pikkujii etsi touhukkaana maton ja sohvan alta työmatkalla ("hukassa") ollutta isiä. Voi ihanuus <3. Mutta oli äidillä kyllä naurussa vähän pitelemistä touhua seuratessa. Toisena päivänä taas tähyilimme taivaalla lentävää lentokonetta, kun pikkujii totesi, että äiti nostaa ja hän ottaa kiinni. Siinä me sitten, minä pikkumieheni luomana supersankarina ja oma kaikkivoipa pikkuihmiseni, tavoittelimme sylikkäin lentokonetta.




Ja viimeisenä kevät. Kevät, joka tulee kovin haparoiden ja hoiperrellen mutta välillä myös ihanasti  auringossa kirmaten. Keväisin rakastan seurata itse istutettujen krookusten kukkimista, ja nyt vihdoin maasta kasvaa lehtien lisäksi ihanat kukat.

Toivottavasti teidänkin viikosta löytyy helposti highlightit ja onni sieltä arjesta tai arjen sivusta ;-).

Ei kommentteja: