perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kaunista ja kehittävää

Pikku-jii sai viime jouluna Oulun kummeilta/ serkulta lahjaksi palapelin, johon tämä äiti ihastui aivan täysin: Palapeli on juuri sopiva ja kehittävä lelu +/-2-vuotiaalle (peliin kuuluu 12kpl kahden palan eläinaiheisia palapelejä). Lisäksi palapeli on poikkeuksellisen kaunis. Kyseinen lelu onkin yksi sekä äidin että pojan lempileluista ja siksi päivittäin käytössä.
 
 
 
Halusin ehdottomasti selvittää, mistä näin ihania leluja voisi hankkia lisää. Google-haku pelin valmistajan (Djeco) nimellä vei melko nopeasti Lilleri Lalleri- nimiseen verkkokauppaan, jossa oli myynnissä kunnioitettava määrä Djecon tuotteita ja kaikkea muutakin kivaa.
 
Selatessani Lilleri Lallerin valikoimaa löysin Djecon pahviset leikkikuutiot, joihin olin ihastunut lasten vaarilassa (minun isäni luona). Näissä kuutioissa minua viehätti juuri samat asiat kuin palapelissämme: Lelu on sekä kaunis että kehittävä. Näihin "hauskoihin kuutioihin" on mahdutettu mieletön määrä oppia: Kokojen hahmottaminen, numerot, värit, eläimiä... Mielestäni ihan täydellinen lelu!
 
 
Lilleri Lalleri verkkokaupan takana on Hiiviskettu oy- niminen lelujen maahantuoja ja Lilleri Lallerin sivuilla sanotaan näin: "Hiiviskettu Oy on korkealuokkaisten leikkikalujen ja sisustustavaroiden maahantuoja. Kaikki edustamamme tuotteet ovat iloisia, laadukkaita ja raikkaita.
Klassiset lelut ja pelit, ranskalaisten taitelijoiden kuvitukset sekä uusi design miellyttävät myös aikuisia."
 
 Yhdyn ylläolevaan täysin ainakin noiden kahden livenä näkemäni lelun osalta.
 
Kävin kurkkimassa myös ranskalaisen Djecon sivuja (tosin puhelimella pääsi vain blogiin -varsinaiset sivut minulla on vielä näkemättä) ja kyllä niistäkin tuli hyvä fiilis. Näitä leluja haluan kyllä hankkia meille ja muille lisää!
 
Ylläolevien minulle jo tuttujen tuotteiden lisäksi ihastelin mm näitä Djecon leluja selatessani Lilleri Lallerin sivuja (kuvat lainattu Lilleri Lallerin sivuilta):
 
Sisustustarrat (tämä mittatarra hankitaan meille uuteen kotiin):

 
 
Pujottelulelu
 

 
Ja kauniit, puiset magneetit (näitä oli sopivasti 24kpl, joten ne sopisivat erinomaisesti pikkutaapertajien joulukalenterin yllätyksiksi. Tämä idea magneeteista adventtikalenterissa on poimittu ihanalta ystävältäni Marialta.)


 
Lilleri Lallerissa voi asioida joko verkkokaupassa tai paikanpäällä Helsingin Herttoniemessä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan heidän (Djeco) tarjontaansa!
 

Ei kommentteja: