tiistai 25. tammikuuta 2011

Koiran elämää

Tänään satoi taas vaihteeksi lunta aamulla (ja päivällä…), oikein isoja, pehmeitä hiutaleita. Meidän pikku-Karo rakastaa ilmassa lentävien lehtien ja lumihiutaleiden pyydystämistä ja tänä aamuna mun kanssa oli lenkkeilemässä taas suuri saalistaja. Isojen lumihiutaleiden lisäksi maassa leijaili katuvalojen heijastamia lumihiutalevarjoja, jotka aiheuttivat meidän metsästäjälle vähän päänvaivaa. Välillä piti oikein pysähtyä ihmettelemään, että mitä kaikkea täällä kääpiömäyräkoiran nokan korkeudella kulkeekaan. Hiutaleita saalistettiin kitaan tiukalla varmuudella: ei niin väliksi vaikka samalla kauhaisi suuhun yhden kuonollisen vasta satanutta lunta saalistuksen kohteena olleen hiutaleen lisäksi! Nestettä tuli lenkin aikana enemmän sisään kuin ulos ja saalistustouhuilla Karo tienasikin itselleen extra aamulenkin =)

 
Lenkin jälkeen kuivailtiin tassut ja homma kuitattiin miehekkäällä röyhtäisyllä (kuten useana aiempanakin lumisena aamuna) =). Karoa vähän ihmetytti kummat äänet, mutta ei se kauaa jaksanu niillä päätään vaivata. Emäntä nauroi vatsansa kipeäksi.

 
Päivälenkin jälkeen olin sitten videokamera valmiina, jotta saadaan Karon miehekkäästä röyhtäisystä video, mutta kävi juuri niin kuin yleensä käy, kun jotain yrittää: röyhtäisy tuli juuri, kun kuvaaja menetti toivonsa homman ikuistamisesta ja sulki kameran. Täytynee yrittää myöhemmin uudelleen…

Ei kommentteja: