maanantai 17. tammikuuta 2011

Kaukaa viisas


… ja läheltä hyvännäköinen (niin kuin mieheni sanoisi).

Kaapissamme on lojunut jo vähintään kolmen vuoden ajan "hätävaralahjoja", joita hankin nimenomaiseen tarkoitukseen Iittalan verkkokaupasta joskus 2000-luvulla. Jonkin aikaa jo luulin, että tuollainen nimitys on vain ostosriippuvaisen ihmisen peitetarina hyville ostoksille ( vähän samaan tapaan, kuin yritys välttää vaatteista luopumista kategorisoimalla ne arki- ja juhlavaatteiden lisäksi mökki- (meillä ei ole mökkiä), siivous-, sairastamis- ja oksennustautivaatteisiin (!))

Tänään kuitenkin viimeisinkin etukäteen hankituista lahjoista löysi uuden kodin, kun kävin tapaamassa Sveitsin vieraita Kirsin, Rikun ja Roosan luona. Kiitos isäntäväelle ja Mannulle + Sofielle kivasta illasta. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa (ja Sofien kanssa ensimmäistä kertaa). 


Hätävaralahja: pastamitta+kauha

Tuliainen viinipussiin naamioituna ja Sofie-vauvan oma lahjapussi



Taidan edelleen jatkaa hätävaralahjojen ostamista, vaikka useimmiten tuliaiset tulee haettua pitkäripaisesta tai leivottua itse.


p.s.
 minulla ei ole enää mökki- sairastamis tai oksennusvaatteita... Parannuin ko taudista muutettuamme 5 kertaa reilun vuoden sisällä =)

Ei kommentteja: