torstai 6. elokuuta 2015

Gugguu asiakasilta

Sorruin eilen lavertelemaan yleistä Gugguusta, vaikka tarkoitus oli kirjoittaa Gugguun upeasta asiakasillasta... Anteeksi eilinen, ja nyt suoraan asiaan!



Ilta järjestettiin siis viikko sitten Mäntsälässä upeassa Hirvihaaran kartanossa. Paikka ei ollut minulle ennestään tuttu, mutta voin suositella sitä lämpimästi esim. häiden juhlimiseen. Kyseessä oli coctail- tilaisuus, joka oli järjestetty viimeisen päälle tyylikkäästi. Paikka, ohjelma ja tarjoilut toistivat siis Gugguun vaatteista tuttua tyylikästä ja laadukasta linjaa. 



Illan kohokohta oli tietenkin syksy-talvi 2015 malliston ympärille rakennettu muotinäytös. Ja voi, millainen show me saatiinkaan! Lapsimallit olivat ihania, upeita, rakastettavia ja valloittavia persoonia itse kukakin. Yleisö nautti näytöksestä täysillä taputtaen, hymyillen, nauraen, hihkuen, vislaten ja hurraten. Ja ainakin omalta kohdaltani voin sanoa, että joka ikinen reaktio tuli aidosti ja täydestä sydämestä. Näytökseen oli rakennettu kaksi "showstopperiakin": ensimmäinen oli pieni (muistaakseni) jumppikseen puettu vauva, joka tuli veljensä (?) sylissä lavalle. Pää showstopper oli aivan uusi kuosi (Crystal ice, jonka on suunnitellut Linda Förstner), joka kyllä sai aikaan kohahduksen esityksessä ja on herättänyt ihailua ja positiivista kuohuntaa myös jälkeenpäin. 


















Näytöksen jälkeen saimme nauttia ruokapöydän antimista ja seurustella toisten Gugguu-hullujen kanssa. Gugguun Facebook kirpparilla pyörii ihanan positiivista ja mukavaa jengiä, ja oli jännä bongailla profiilikuvista tuttuja naamoja. Puhuttavaakin luonnollisesti löytyi, istuipa sitten kenen seuraan tahansa. (Kiitos kivasta illasta myös seuralaisillenu (-:). Illan juonsi itsekin ihanan positiivinen ja pirteä Kristiina Komulainen. 















Seuraavaksi meitä hemmoteltiin Jukka Pojan keikalla, joka toimi hyvin alkulämmittelynä Jacke Björklundin stand up keikan tarjoamalle vatsalihastreenille. Jacke veti kovatasoisen ja spontaanin keikan roisilla maailmanluokan (britti-jenkki) tyylillä. Tykkäsin. Ilta päättyi minun osaltani tähän (no totta kai nautin vielä iltapalapöydän antimista), mutta kuulemani mukaan sitkeimmät porukasta jäivät bailaamaan aamu viiteen saakka!









Päällimmäisenä illasta jäi mieleen tunne siitä, että on ollut etuoikeutettu saadessaan osallistua Gugguun ensimmäiseen asiakasiltaan. Minulla ja seuralaisillani oli koko illan tunne, että teemme historiaa: asiakasiltoja tai muita Gugguu-gaaloja tullaan varmasti juhlimaan jatkossakin ja paljon, paljon isommissa mittakaavoissa (uskoisin ja vilpittömästi toivoisin). Ilta ylitti tyylikkyydessään odotukseni täysin. Lisäksi iltaan liittyi tiettyä intimiteettiä, sillä Gugguulaisten perhe, miehet ja ystävät olivat mukana juhlimassa yrityksen alkutaivalta, ja sitä että kova työ ja uhraukset ovat johtaneet kasvuun ja menestykseen. Kiitos, että sain olla mukana juhlimassa!





Ei kommentteja: