keskiviikko 2. joulukuuta 2015

2. luukku

Tänään esittelen teille Touhukalenterin, jonka toisesta luukusta paljastui ihana kottikärry/ käsilläseisonta/ kärrynpyörä- tehtävä. Tässäpä meidän perheen vauhtiveikon tyylinäyte "kaikki yhdellä iskulla" (video näkyy ilmeisesti vain koneella)



Touhukalenteri on kyllä kiva idea (kalenterin löydät täältä). Pieni varoituksen sana on kuitenkin paikoillaan: ei kannata kokeilla kärrynpyörää ilman lämmittelyä! Voin kertoa, että kylmiltään tehty kärrynpyörä on tehokas tapa reväyttää sisäreidet. Auts! Ja kylläpä tuo kottikärryily olikin kivaa ja tehokasta touhuilua. Pikku-jii tykkää kovasti kottikärryillä (paitsi juuri tänään videota kuvatessa), mutta empä ole itse kokeillutkaan sitten lapsuuden. Käsilläseisonta treeniä tein crossfit salilla ja tämä treeni pitää kyllä palauttaa harjoitusohjelmaan. Tässäpä teillekin h e l p p o ja tehokas harjoitus: seiso selkä seinää vasten lähellä seinää - laita kädet maahan ja lähde kiipeämään jaloilla seinää pitkin ylös ja siirrä käsiä kipuamisen myötä lähemmäs seinää. Yritä saada napa mahdollisimman lähelle seinää. Toista sopiva määrä, ja jos ei vielä kädet tärise, punnerra niin että tärisee.

Toinen tämän päivän kalenterilöytö on Ruususuu ja Huvikumpu-blogin kätevät joulukoristeet. Tätä täytyy ehdottomasti testata (jos et jaksa/ halua klikata linkkiä, lyhyt sanallinen selitys: askartelumassa kuvioidaan käyttämällä apuna kaulinta ja pitsiliinaa. Kuvioidusta taikinasta irrotetaan sitten piparimuotilla halutun muotoisia koristeita esim kuuseen -blogissa niistä tehtiin ihana talo). Kannattaa kurkata myös edellinen postaus, jossa on kuvattuna ihana omatekoinen joulukalenteri, josta tämäkin ohje paljastui Huvikummun lapsille askarreltavaksi.



Viimeisenä vinkkinä (ale voimassa huomis aamuun klo 9:59), että ihanat sky planter ruukut ovat ihan kivassa alessa Finnish design shopissa. Tällaiset ruukut taidan hankkia meille keittiön ikkunan eteen, mutta jään odottamaan vielä hankinnan suhteen keväisempää keliä - tuleepahan samalla harkittua ostosta tarkemmin. Kauniita nuo yrtit ovat tuoreeltaan, mutta miten ne saisi myös säilymään vehreinä ja runsaina? Onko kellään kokemuksia sky plantereistä? Tai vimkkejä yrttien sisäkasvatuksen suhteen?

(Kuva lainattu Finnish design shopin sivuilta)





Ei kommentteja: