Sivut

lauantai 11. helmikuuta 2017

Perjantain parhaat

Eilen oli taas sellainen päivä, ettei voinut muuta kuin olla tyytyväinen ja onnellinen. 

Aamu alkoi kunnon endorfiini tujauksella, kun teimme Crossfit salillamme kevennetyn version tästä Kalsusta (http://theathleticbuild.com/brutal-crossfit-workout-kalsu/). Ihanan kamalaa!

Kauppareissulla bongasin Cittarissa uuden jäätelömerkin, joka vaikutti kokeilemisen arvoiselta. Ja kuinka ollakkaan. Kun hetkeä myöhemmin hain pienemmästä K- kaupasta osan unohtuneista ostoksista, oli siellä maisteltavana  s i t ä  jäätelöä. 



Ja minähän maistelin. Koko rivin! Suosittelen ehdottomasti. Kyseessä on siis SuomenJäätelön lisäaineettomat jäätelöt. Suosikeiksi nousivat heti Ruusu ja Kuusi. Todella onnistuneita makuja, nam! Jäätelötehtaan esittelijä kertoi Ruusuun käytetyn aitoja ruusun terälehtiä. 

Noiden Ruusun ja Kuusen lisäksi kannattaa ehdottomasti testata Maito makua, joka maistuu ihanan kinuskiselta. Maun salaisuus on homogenoimaton tilamaito, joka on lypsetty suomenkarjasta. SuomenJäätelötä löytyy myös vegaaninen sorbetti (jäi kysymättä onko raparperi vegaaninen).

Näitä kyllä kannattaa napata ostoskärryyn! Ja todella hyvän ja täyteläisen makuisia olivat myös vanilija, suklaa ja pistaasi, mutta nämä maut hävisivät aiemmin mainituille tavanomaisuutensa vuoksi. 



Eilisen illan kruunasi ihanan ystävän kanssa vietetty rento irtiotto arjesta. Ja olihan eilen aivan upea, aurinkoinen kevättalvipäivä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristää päivää!